Home TOP NEWS Αν δεν τρελαίνονται για αυτό το παιχνίδι…

Αν δεν τρελαίνονται για αυτό το παιχνίδι…

ag18-omonoia-agianapa (50)


Από την αρχή της χρονιάς, αμφισβητήθηκαν και όχι άδικα. Από ένα σημείο και μετά, ακούνε πως δεν πρόκειται φέτος να εκπληρώσουν τις προσδοκίες του κόσμου που τους ακολουθεί κάθε εβδομάδα. Μόνο τώρα, μετά από 6 μήνες ποδοσφαίρου, κατάφεραν να βρουν κάποια ηρεμία. Και την κατάλληλη στιγμή τους δίνεται ευκαιρία να ξεκολλήσουν από τη 5η θέση.

Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν όλα τα κίνητρα του κόσμου για το ματς του Σαββάτου. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής διαθέτει τον στοιχειώδη εγωισμό, μετά από όλα όσα περιγράψαμε στη πρώτη παράγραφο, πρέπει να τρελαίνεται για αυτό το παιχνίδι, να το περιμένει πως και πως. Και αυτό ακριβώς περιμένουμε να δούμε μέσα στο γήπεδο. Ανεξαρτήτως τακτικής και επιθετικότητας, θέλουμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ αποφασισμένη για τη νίκη.

Είναι η ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αλλάξει τη χρονιά. Όχι δεν θα ανέβει στο σκαλοπάτι που θα έπρεπε να βρίσκεται, αλλά τουλάχιστον θα κερδίσει το δικαίωμα να ονειρεύεται ξανά και να διεκδικήσει μια από τις ψηλότερες θέσεις. Είμαστε σίγουροι πως όλοι αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημασία του παιχνιδιού και θα το αποδείξουν.