Home TOP NEWS Κωλοτούμπα από τον πρόεδρο

Κωλοτούμπα από τον πρόεδρο

toumpa


Πριν δύο βδομάδες ο πρόεδρος της ΚΟΠ μιλώντας στους διαιτητές τους είχε αναφέρει πως τα λάθη τους αλλοίωσαν τη βαθμολογία και πως η ομοσπονδία είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με την κατάσταση που βρίσκεται η διαιτησία μας.

Στο σημερινό όμως σεμινάριο διαιτησίας Α’ Κατηγορίας, ο πρόεδρος της ΚΟΠ τα γύρισε και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των κοράκων! Χαρακτηριστικά τους είπε: «Οι συνθήκες σήμερα είναι διαφορετικές. Είδαμε καλύτερες διαιτησίες και είμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την προσπάθεια των διαιτητών μας.

Δυστυχώς αποδεικνύουμε πως αν θέλουμε μπορούμε και έτσι οι αποτυχίες είναι αδικαιολόγητες. Έχω την άποψη ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βάζουμε όλη την ενέργεια σε αυτό, τότε θα πετύχουμε.

Η περίοδος των Χριστουγέννων θα πρέπει να θεωρηθεί ως μη γενομένη. Συνεπώς αρχίζουμε μια νέα πετυχημένη πορεία για να φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Επιτροπή Διαιτησίας και στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά.

Μπήκαμε σε μια νέα πορεία που αποδεικνύεται ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και περιμένουμε από εσάς ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και καλύτερες παρουσίες στη δύσκολη φάση που μπαίνουν τα Πρωταθλήματα μας».