Home TOP NEWS Δυναμική που πρέπει να τύχει εκμετάλλευσης

Δυναμική που πρέπει να τύχει εκμετάλλευσης

ag18-omonoia-agianapa (96)


Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ. Λίγο οι δικές μας νίκες και λίγο οι αποτυχίες των ομάδων που κυνηγάμε, έφεραν την ομάδα μας πιο κοντά στο γκρουπ 2-4. Τα 1300 εισιτήρια που έδωσε ο Απόλλωνας προς διάθεση των οπαδών της βασίλισσας, εξαντλήθηκαν όπως ήταν φυσιολογικό εν ριπή οφθαλμού και η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη Λεμεσό για το διπλό με ορμή και δυναμική.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω κακών επιλογών και οικονομικών προβλημάτων που άφηναν την ομάδα νωρίς νωρίς πίσω, δεν ήταν πολλές οι στιγμές που η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κτίσει ορμή και δυναμική. Και ήταν ακόμα πιο λίγες, εκείνες που πέτυχε να την εκμεταλλευτεί και να κτίσει σε αυτήν την αυτοπεποίθηση και κατά συνέπεια μια νικηφόρα πορεία προς τα πάνω.

Αύριο, η δυναμική πρέπει να τύχει εκμετάλλευσης. Προερχόμαστε από νίκη, μεταγραφική ενίσχυση, καλά νέα για το Χριστοφή και sold out των 1300 εισιτηρίων. Αντίθετα ο Απόλλωνας προέρχεται από ήττα και πώληση του αρχηγού του σε ανταγωνιστή του. Ας γείρουμε τη ζυγαριά προς το μέρος μας και να επιστρέψουμε στη Λευκωσία με το διπλό.