Home TOP NEWS «Τώρα θα κινηθούμε για μέσο»

«Τώρα θα κινηθούμε για μέσο»

ag13-ael-omonoia-a-Dimitriou (47)


Για την μεταγραφή του Μάρσιν Όρσουλιτς, την τέταρτη κίνηση, το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και την επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στον Σούπερ ΣΠΟΡ ΦΜ.

Για τον Όρσουλιτς και την επόμενη κίνηση: «Είναι ένας κεντρικός αμυντικός τον οποίο αναμένουμε σήμερα στην Κύπρο. Θα ακολουθηθούν οι γνωστές διαδικασίες και όταν ολοκληρωθούν με επιτυχία θα ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτησή του. Έχει αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή αλλά η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας. Αξιολογήθηκε από την τεχνική ηγεσία ως μία πάρα πολύ καλή περίπτωση και είναι ικανοποιημένη με την απόκτησή του. Τώρα θα κινηθούμε για μέσο».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Είναι σημαντικό παιχνίδι. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, όλα είναι σημαντικά. Το κάθε λάθος στοιχίζει. Αν κερδίσουμε θα περάσουμε τον Απόλλωνα στη βαθμολογία και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο. Τον σεβόμαστε, όμως εμείς νιώθουμε πάρα πολύ δυνατοί και προετοιμαζόμαστε για να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ σοβαρά, πειθαρχημένα και συγκεντρωμένα. Αξιολογήσαμε τον αντίπαλο και θα εφαρμόσουμε ένα πλάνο για να κερδίσουμε. Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής».

Για το Δημήτρη Χριστοφή: «Θα έρθει σήμερα στην Κύπρο. Είναι ευχάριστα τα νέα για το Δημήτρη. Ο γιατρός που τον παρακολουθεί άναψε το πράσινο φως για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Είναι σπουδαία εξέλιξη για την ομάδα μας, είναι μεγάλη μεταγραφή για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η εξέλιξη μας έχει δικαιώσει».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy