Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Παπακώστας: «Με στόχο να κερδίσουμε»

Παπακώστας: «Με στόχο να κερδίσουμε»

basket-anagennisi-Papakostas (7)


Στη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα στοχεύει η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία φιλοξενεί στο στάδιο “Ελευθερία” τον Απόλλωνα, την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016, στις 17:00, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με στόχο να κερδίσουμε», σημείωσε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Παπακώστας.

Η ομάδα μας προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Κεραυνό, στον Στρόβολο, από τον οποίο έχασε στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού, με δύο πόντους διαφορά. «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, συμπεριφερθήκαμε ως μεγάλη ομάδα, όμως δυστυχώς χάσαμε στις λεπτομέρειες», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Παπακώστας.

Basket-aek (14)

«Αποδείξαμε με την παρουσία μας σε όλα τα παιχνίδια, ότι μπορούμε για τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Από το ξεκίνημα της σεζόν είχαμε ένα καλό ρυθμό, κοιτάζαμε όλες τις ομάδες στα μάτια, ακολούθως σε 1-2 παιχνίδια φάνηκε ότι δεν ήμασταν στο ίδιο καλό επίπεδο, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε ανεβάσει αισθητά την απόδοσή μας. Νιώθουμε ότι σύντομα θα πετύχουμε τη δεύτερή μας νίκη», επεσήμανε ο Κωνσταντίνος Παπακώστας.

Ακολούθως, ο ταλαντούχος νεαρός καλαθοσφαιριστής τόνισε πως με τη βοήθεια του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι εφικτό να έρθει η νίκη σε βάρος του Απόλλωνα: «Αυτήν την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε, μπορεί να μας την δώσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από την πλευρά μας δουλεύουμε σκληρά και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι η επιπλέον δύναμη, που είναι ικανή να μας σπρώξει στη νίκη».