Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Πάρτι στο σπίτι του πελάτη

Πάρτι στο σπίτι του πελάτη [PHOTOS]

Όσο κι αν προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή των παικτών του Σάββα Σάββα 15 ανεγκέφαλοι, αυτό δεν έγινε ποτέ και η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε άλλη μία νίκη τριών πόντων και πλέον βρίσκεται στο +7 από το δεύτερο.


Η ομάδα μας πήρε με μεγάλη ευκολία το πρώτο σετ (18-25) το οποίο ήταν σε δόσεις αφού υπήρξαν 3 διακοπές από τους διαιτητές για τη συμπεριφορά των οπαδών του Αποέλ.

Οι πράσινοι στα μέσα του 2ου σετ έκαναν πολλά λάθη και είχαν πρόβλημα στην υποδοχή που στοίχισε και το Αποέλ κατάφερε να κτίσει μία διαφορά και να ισοφαρίσει τελικά σε 1-1 (25-22).

Με αρκετή σοβαρότητα αντιμετώπισαν το γεγονός οι παίκτες του Σάββα και στο 3ο σετ βελτίωσαν την απόδοση τους. Είχαμε λιγότερα λάθη και το προβάδισμα σε 1-2 ήρθε με άνεση (16-25).

Με την ίδια σοβαρότητα οι παίκτες του Σάββα μπήκαν στο 4ο σετ και κατάφεραν να κτίσουν διαφορά 4 πόντων πριν το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Η ομάδα μας με εκπληκτικό μπλοκ τσάκισε τους αντιπάλους στις επιθέσεις και πήρε τελικά τη νίκη με 1-3 σετ (16-25).

Η ομαδάρα του Σάββα απέδειξε πως είναι πολλά σκαλιά πιο πάνω από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και πως δίκαια θεωρείται από όλους ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.