Home SPORTS NEWS Ο βαρόνος της ηρωίνης που ήθελε να αγοράσει την Τσέλσι

Ο βαρόνος της ηρωίνης που ήθελε να αγοράσει την Τσέλσι

el_chapo


Έπειτα από έξι μήνες που παρέμενε φυγόδικος, ο βαρόνος ναρκωτικών, “Ελ Τσάπο” συνελήφθη ξανά από τις Αρχές του Μεξικού το περασμένο Σάββατο (9/1). O Χοακίν Γκουσμάν, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, είχε καταφέρει να αποδράσει θεαματικά μέσω μιας υπόγειας στοάς από μεξικανική φυλακή τον περασμένο Ιούνιο.

Τι σχέση όμως έχει ο Γκουσμάν με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την Τσέλσι; Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή του, η ισπανική “Sport” έφερε στο φως της δημοσιότητας μια ιδιαίτερη ιστορία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της, ο “Ελ Τσάπο” σχεδίαζε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Τσέλσι, επεκτείνοντας τις… επιχειρηματικές δραστηριότητές του. Η περιουσία του εκτιμάται κοντά στο 1.000.000.000 ευρώ, ποσό που θα του επέτρεπε να αγοράσει ένα μέρος των μετοχών του βρετανικού συλλόγου, ο οποίος αξίζει περίπου 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το περιοδικό “Forbes”.

Ο Γκουσμάν φέρεται να είναι λάτρης των σπορ και οπαδός της Πουέμπλα και ως εκ τούτου προσπάθησε να συνδυάσει τις δύο μεγάλες του αγάπες: Τον αθλητισμό και τις… επιχειρήσεις.

πηγη: contra.gr