Home TOP NEWS Κωστάκη ήταν άσπρο-μαύρο;

Κωστάκη ήταν άσπρο-μαύρο;

ag19-apollonas-omonoia (86)


Αν σε μια πρόταση προσπαθούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις προσπάθειες των πρωταγωνιστών της χθεσινής αναμέτρησης θα το κάναμε ως εξής. Η ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν καλύτερη αλλά δεν έβαζε γκολ, ο Απόλλωνας προσπάθησε να μείνει οργανωμένος και να περιορίσει τη ζημιά κάτι που κατάφερε, η διαιτησία κατάφερε για άλλη μια φορά να κάνει τραγικά λάθη και να είναι σαφώς χαμηλότερου επιπέδου από τις δυο ομάδες.

Μέχρι το 25′ ο Λεόντιος Τράττος και ο βοηθός Καλησπέρας, έκαναν 4 ΣΟΒΑΡΑ λάθη, ΟΛΑ εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σε εκείνο το διάστημα, οι δυο προαναφερθέντες και ειδικά ο Καλησπέρας, ήταν η τελευταία γραμμή του αντιπάλου μας και ο κυριότερος λόγος που δεν σκοράραμε. Κι αν η φάση του Τράττου με τον Αγγελή να προσπαθεί να δολοφονήσει το Σκέμπρι με κλωτσιά στο κεφάλι ήταν γρήγορη (αν και ξεκάθαρη), τι να πει κανείς για τον Καλησπέρα; Ήταν η χειρότερη απόδοση βοηθού της χρονιάς και πρέπει άμεσα να τον υποβιβάσουν κατηγορία.

Και η τελευταία πρόταση, έρχεται σε συνέχεια της δήλωσης του Κωστάκη Κουτσοκούμνη περί 3 αποφάσεων “άσπρο”-“μαύρο”. Ο Καλησπέρας έκανε 3 μέσα σε 25 λεπτά αποδεικνύοντας πως είτε είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανίκανος, είτε ήταν τηλεκατευθυνόμενος με σαφείς οδηγίες να ανακόψει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ενδεχόμενος ορισμός του σε αγώνα πρώτης κατηγορίας ξανά, θα ξεκαθαρίσει πως πολύ απλά αυτές ήταν οι εντολές του.

Σε αυτό το σημείο, να εκφράσουμε και ένα μεγάλο παράπονο για τον Τράττο. Ο διεθνής ρεφ, που είναι ικανότατος και τα τελευταία 2-3 χρόνια σπάνια μας έδωσε αφορμή να αμφισβητήσουμε τις προθέσεις του, εμφανίζει ξεκάθαρα συμπτώματα ΔΕΙΛΙΑΣ όταν πρόκειται για μεγάλο σφύριγμα υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ακόμα και σε ακριβοδίκαιες διαιτησίες του, όταν πρέπει να μας δώσει σημαντικό σφύριγμα δειλιάζει. Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Αφορμή ψάχνουν κάποιοι να τον βάλουν ξανά στη μπούκα του τουφεκιού.