Home TOP NEWS Αυτοί είναι λοιπόν οι τέσσερις “νέοι”

Αυτοί είναι λοιπόν οι τέσσερις “νέοι”

ag19-apollonas-omonoia (55)


Ο Γκεόργκε Φλορέσκου είναι από χθες το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη περίοδο Ιανουαρίου. Είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Καρλίτος Σοάρες, Φαϊσέλ Κασμί και Μάριν Όρσουλιτς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλαξε πρόσωπα (αποχώρησαν Γκουλόν, Λομπιανίτσε, Μεντί, Πέρεζ, αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο ο Καμπράλ), εκείνο που μένει να δούμε είναι αν θα πάρει την ένεση ποιότητας που ήθελε. Πιο κάτω λίγα λόγια και τι περιμένει ο κόουτς από κάθε παίκτη.

Καρλίτος Σοάρες

Η πιο safe μεταγραφή από την άποψη του ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρει πολύ καλά τι πήρε, λόγω της παρουσίας του στην ΑΕΛ. Ο Καρλίτος είναι γρήγορος και ιδιαίτερα aggressive στις μονομαχίες. Ο Μιλόγεβιτς περιμένει πως θα του δώσει πέραν της σταθερότητας στην άμυνα και ανεβάσματα στην επίθεση. Μπορεί να παίξει και δεξί και αριστερό μπακ.

Φαϊσέλ Κασμί

Οι πληροφορίες που τον συνοδεύουν μιλάνε για ένα μεγάλο ταλέντο, που δεν ανταποκρίθηκε όμως στις προσδοκίες της Σταντάρντ Λιέγης. Παίκτης με φαντασία και δημιουργικότητα, που θα πρέπει πάντως να παλέψει για τις ευκαιρίες του αφού επιτελικοί είναι μπροστά του οι Ασσίς, Μπεμπέ, ενώ πιο πίσω ο Μιλόγεβιτς προτιμά συνήθως πιο αμυντικογενείς παίκτες.

Μάριν Όρσουλιτς

Άλλος ένα παίκτης που πρέπει να παλέψει για να μπει εντεκάδα. Ρούνιε και Ρομαρίκ τα πάνε περίφημα και για να εκτοπίσει ένα από τους δυο πρέπει να βγάζει μάτια. Είναι κεντρικός αμυντικός που ξέρει μπάλα και παίζει επίσης αμυντικός μέσος. Και αυτός είναι ιδιαίτερα agressive πάνω στη μπάλα με πολύ καλό τάκλιν. Ο Μιλόγεβιτς ελπίζει πως από το Κροάτη θα δημιουργήσει αξιόπιστο βάθος στο κέντρο της άμυνας.

Γκεόργκε Φλορέσκου

Ο Ρουμάνος διεθνής αποτέλεσε την τελευταία χρονικά μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θεωρείται αμυντικό χαφ με αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα. Τρέχει πολύ, μπορεί να μοιράσει και παιχνίδι. Όλα τα προαναφερθέντα ο Μιλόγεβιτς θέλει ο Φλορέσκου να τα μεταφέρει και στο γήπεδο.

Τα ερωτηματικά ετοιμότητας

Είχε γραφτεί πως ο Μιλόγεβιτς έδειχνε προτίμηση σε ενεργούς παίκτες, με συμμετοχές φέτος. Ήρθαν ποδοσφαιριστές υγιείς, που έκαναν κανονικά προπονήσεις με τις ομάδες τους μέχρι να λήξει το έτος (ο Όρσουλιτς που έπαιζε Νορβηγία από το τέλος Νοεμβρίου). Κανένας από τους 4 δεν είχε φέτος πολλές συμμετοχές και θα δούμε τις επόμενες μέρες αν τίθεται θέμα ετοιμότητα, ή αν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ο Καρλίτος πάντως ήδη έπιασε εντεκάδα.