Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τα τρία λεπτά καθυστέρησης έφεραν πρόστιμο

Τα τρία λεπτά καθυστέρησης έφεραν πρόστιμο

kyp2-omonoia-ethnikos-a-Assis (52)


Πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, δέχθηκε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας καλείται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο λόγο της καθυστέρησης έναρξης του δεύτερου ημιχρόνου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ. Από υπαιτιότητα των πράσινων καθυστέρησε τρία λεπτά να σφυρίξει την έναρξη της επανάληψης στο παιχνίδι ο διαιτητής. Για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκε και η ομάδα της Άχνας, όμως για καθυστέρηση στην έναρξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά:

Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του Β’ ημιχρόνου κατά 3 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4 παράγραφος (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Κυπέλλου COCA – COLA A’ B’ Κατηγορίας (B’ Γύρος) ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας /06.01.2016.
Απόφαση: Πρόστιμο

Καταγγελία κατά του ΕΘΝΙΚΟΥ Άχνας γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 2 λεπτά κατά παράβαση του άρθρου 4 παράγραφος (α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Κυπέλλου COCA – COLA A’ B’ Κατηγορίας (B’ Γύρος) ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας /06.01.2016
Απόφαση: Πρόστιμο