Home TOP NEWS Σκόραρε, κέρδισε

Σκόραρε, κέρδισε

kyp2-ethnikos-omonoia-b (76)


Αυτονόητο είναι θα μας πείτε, δεν μπορείς να κερδίσεις χωρίς να σκοράρεις προφανώς! Ο τίτλος δεν γράφτηκε για να δώσει έμφαση στους κανόνες ποδοσφαίρου, αλλά για να τονίσει πως όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεπέρασε τη δυσκολία που αντιμετώπιζε, κατάφερε να πάρει και το ζητούμενο που ήταν η νίκη.

Είναι οπωσδήποτε θετικό που ήρθαν 3 τέρματα για πολλούς λόγους. Το πιο θετικό είναι πως και τα τρία προήλθαν από οργανωμένες επιθέσεις. Εκείνο που δίνει μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον είναι το πρώτο. Λίγα λεπτά προηγουμένως η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε επικίνδυνη σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, όμως το σουτ του Σέρινταν κόντραρε. Το γεγονός όμως και μόνο αποδεικνύει πως ήταν οδηγίες να κτυπήσει από εκεί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσθέτει συνεχώς στοιχεία στο παιχνίδι της και είναι φυσιολογικό αφού μόλις πριν 2 μήνες άλλαξε προπονητή. Σε μια εποχή που δημιουργείτο η εντύπωση πως η ομάδα μας τα κάνει σχεδόν όλα σωστά εκτός από το να είναι αποτελεσματική, ήρθαν 3 γκολ να μας δώσουν ελπίδες πως μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλύτερες μέρες μπροστά.