
Μια κακή στιγμή είχε ο Αντούριθ στο ματς της Μπιλμπάο με την Μπαρτσελόνα. Ο άσος της Αθλέτικ, σε μια στιγμή που ο Νεϊμάρ ήταν στο έδαφος τον πάτησε (μάλλον άθελά του) και μετά του ζήτησε συγνώμη.
«Του ζήτησα συγνώμη. Αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι και δεν είχα πρόθεση να τον βλάψω. Είναι παγκόσμιος σταρ και γι΄ αυτό ορισμένες φορές εύχομαι να έχει διαφορετική στάση…», ανέφερε μετά το ματς.
Δείτε τη φάση:
Πηγή: Gazzetta.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



