Home TOP NEWS Πειθαρχεία και αλλεργία στις ήττες

Πειθαρχεία και αλλεργία στις ήττες

George-florescu


Είπε πολλά και διάφορα ο Γκεόργκε Φλορέσκου κατά τη παρουσίαση του. Θα μας πείτε λόγια ακούσαμε από πολλούς, πράξεις θέλουμε να δούμε και είναι η πραγματικότητα. Θα εστιάσουμε λοιπόν μόνο σε ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι των δηλώσεων του:

“Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχοντας αρκετές προσδοκίες και φιλοδοξίες. Είμαι ποδοσφαιριστής που του αρέσει η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά. Δεν μου αρέσει να χάνω, δεν τα βάζω κάτω ποτέ, έμαθα να παλεύω μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο των αγώνων. Αυτά τα στοιχεία, ταιριάζουν και στο προφίλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.

Διαχρονικά, όντως αυτά τα στοιχεία ταιριάζουν στο προφίλ της ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα τελευταία χρόνια, έχουν χαθεί ανάμεσα σε πολλά άλλα. Πειθαρχεία, ψηλοί στόχοι, αλλεργία στις ήττες, πρέπει να μπουν ξανά στο DNA μας και να παραμείνουν μόνιμα. Οι πληροφορίες λένε πως ο Φλορέσκου είναι παίκτης με προσωπικότητα και μπορεί να βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση. Έχουμε πάντως την αίσθηση πως το πιο σημαντικό είναι πως και ο προπονητής είναι λάτρης της πειθαρχίας ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει την ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά. Αρκεί να μην μείνουν στα λόγια βέβαια.