Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Καθάρισε άλλο ένα… “ντέρμπι” – ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 3-0

Καθάρισε άλλο ένα… “ντέρμπι” – ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση 3-0

volley-anorthosi-22-1 (1)


Ντέρμπι στα χαρτιά ήταν αυτό στο Ελευθερία απόψε αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και επικράτησε εύκολα της Ανόρθωσης με 3-0 σετ. Οι πράσινοι ανέβηκαν στους 29 βαθμούς και πάνε στο ντέρμπι με την ΑΕ Καραβά έχοντας μία διαφορά ασφαλείας 7 πόντων και με νίκη θα αγκαλιάσουν τον τίτλο αφού είναι πιθανόν να βρεθούν στο +10 από την αντίπαλο τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με μεγάλη άνεση πήρε το πρώτο σετ με το 25-10 να μιλάει από μόνο του για τη θέληση των παικτών του Σάββα Σάββα. Στο 2ο σετ η Ανόρθωση μπήκε κάπως πιο δυνατά και κατάφερε να μπει για λίγη ώρα μπροστά. Μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ οι πράσινοι πήραν ρυθμό και με σοβαρότητα γύρισα το σκορ και έκαναν το 2-0 με 25-20.

Το τελευταίο σετ ήταν και το πιο δύσκολο αφού οι δύο ομάδες πήγαιναν από την αρχή πόντο-πόντο με την Ανόρθωση μάλιστα σε αρκετά σημεία να είναι μπροστά. Μετά τους 25 πόντους όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ με σοβαρότητα κατάφερε να φθάσει στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ στο +3. Με την επιστροφή από το τάιμ άουτ το σκορ ανέβηκε στο 17-13 και όλα έδειχναν πως οι τρεις βαθμοί της νίκης θα έρχονταν ξανά στους πρωτοπόρους. Τελικά η ομάδα μας το πήρε και αυτό με 25-20.

Η ομάδα της ΑΕΚ νίκησε στη Δερύνεια την Αναγέννηση με 3-0 και βρίσκεται στους 22 βαθμούς, όπως και ο Παφιακός που επικράτησε του Εθνικού με το ίδιο σκορ.

Ζωντανό κείμενο: