Home TOP NEWS Μπεμπέ: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος”

Μπεμπέ: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος”

ag20-omonoia-ermis (99)


Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ ήταν ανακουφισμένος στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Ερμή καθώς η ομάδα μας τα κατάφερε να πάρει το ζητούμενο με αρκετό άγχος. Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου:

“Ξέραμε από την αρχή ότι απόψε ήταν η ευκαιρία μας να πλησιάσουμε τις άλλες ομάδες στο πίνακα. Δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό να πάρουμε το τρίποντο και θα δούμε που θα φτάσουμε. Ο Ερμής έχει πολύ καλή ομάδα, πολύ οργανωμένη ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Ο στόχος μας ήταν να έχουμε τη μπάλα, να αναγκάσουμε τον Ερμή να τρέξει και να το εκμεταλλευτούμε. Δεν μας έδωσαν χώρους, δεν μας έδωσαν ευκαιρία να ελέγξουμε το ματς. Είμαι χαρούμενος και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.

Πάμε βήμα βήμα, βελτιωνόμαστε, κάνουμε αυτό που θέλαμε από την αρχή της χρονιάς. Θέλαμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε κοντά στη πρώτη θέση και να παλέψουμε για το κύπελλο. Είναι σημαντικό για μια ομάδα σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ”.