Home SPORTS NEWS Εκδίκηση με “5άρα” η Παρί Σεν-Ζερμέν

Εκδίκηση με “5άρα” η Παρί Σεν-Ζερμέν

psg


Μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση για την Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία επικράτησε με 5-1 της Ανζέρ και πήρε την 19η νίκη της σε 22 αγωνιστικές.

Η Ανζέρ ήταν η μία ομάδα από τις τρεις που δεν είχαν ηττηθεί από τους Παριζιάνους και μάλιστα οι μόνοι που κατάφεραν να τους “κρατήσουν” στο “μηδέν”, αλλά ήρθε η εκδίκηση με “5άρα” στην γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ με το 17ο γκολ του φέτος, τα 8 έφτασε ο Άνχελ ντι Μαρία σκοράροντας δύο φορές, ενώ από μία φορά την μπάλα στα δίχτυα έστειλαν οι Λούκας Μόουρα και Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ.

Ο Ολλανδός μπακ έκανε το 3-0 στο 54′ και αυτό γκολ ήταν μαγικό! Οι γηπεδούχοι… έκρυψαν την μπάλα, ήταν συγκλονιστική ομαδική προσπάθεια και έφερε ένα γκολ μοναδικό. Την τελική πάσα έκανε ο Μπλεζ Ματουιντί, ο οποίος είχε τρεις ασίστς στο ματς…

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Φαν ντερ Βιλ, Οριέ, Νταβίντ Λουίζ (70′ Κιμπέμπ), Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Ραμπιό (70′ Σταμπουλί), Ματουιντί, Ντι Μαρία (70′ Καβάνι), Λούκας Μόουρα, Ιμπραχίμοβιτς.

ΑΝΖΕΡ: Λετελιέ, Μανκό, Ισμαέλ Τραορέ, Τομάς, Αντρέ (58′ Ανγκουλά), Σαΐς, Εν’Ντοΐ, Καπέλ (80′ Ντιρ), Σουνού, Κετκεοφομφόν, Γιαταρά (62′ Μπενραχμά).

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Ρεν – Γκαζελέκ Αζαξιό 1-0 (91′ αυτ. Φιλιπί)

Σάββατο

Παρί Σεν-Ζερμέν – Ανζέρ 5-1 (32′ Ιμπραχίμοβιτς, 40′ Λούκας Μόουρα, 54′ Φαν ντερ Βιλ, 62′ και 66′ Ντι Μαρία / 59′ Καπέλ)

Γκινγκάμπ – Μπαστιά (21:00)

Ναντ – Μπορντό

Λιλ – Τρουά

Μονπελιέ – Καέν

Νις – Λοριάν

Κυριακή

Μονακό – Τουλούζ (15:00)

Ρεμς – Σεντ-Ετιέν (18:00)

Λιόν – Μαρσέιγ (22:00)

Βαθμολογίες Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων

πηγη: sport24.gr