Home TOP NEWS Ντεμπούταραν, αλλά θα κριθούν σε βάθος χρόνου

Ντεμπούταραν, αλλά θα κριθούν σε βάθος χρόνου

florescu


Μετά τον Καρλίτος Σοάρες που πήρε φανέλα βασικού από τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ηλίας Πούλλος, άλλοι δυο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, έκαναν χθες ντεμπούτο με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος για τους Μάριν Όρσουλιτς και Γκεόργκε Φλορέσκου. Προφανώς δεν μπορούν να κριθούν τόσο νωρίς αφού αμφότεροι είναι ανέτοιμοι.

Ο Μάριν Όρσουλιτς βρέθηκε από το πουθενά και λόγω των πολλών απουσιών στον άξονα, στην εντεκάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Έπαιξε σε θέση αμυντικού μέσου και ενώ η φυσική θέση του είναι κεντρικός αμυντικός. Παρότι κέρδισε κάποιες πρώτες κεφαλιές και κέρδισε κάποιες μπάλες, δεν είχε -λόγω ανετοιμότητας- τα τρεξίματα που απαιτούνται για τη θέση και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Ο Όρσουλιτς αναμένεται να δώσει βάθος πρώτα από όλα στο κέντρο της άμυνας κι μόνο σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης θα παίξει στον άξονα. Τέτοια ήταν η χθεσινή.

Όσον αφορά το Γκεόργκε Φλορέσκου το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως φάνηκε…γουρλής! Μπήκε στο γήπεδο στο 88′ και στο 89′ η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πέναλτι! Κατά τα άλλα είναι ζήτημα να είχε 1-2 αγγίγματα της μπάλας και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί. Φάνηκε χαρούμενος που είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, πανηγύρισε έντονα το γκολ του Σέρινταν, για τη μπάλα του θα δούμε στη συνέχεια.