Home TOP NEWS Ρούνιε: “Σημαντικό που κερδίσαμε σε κακό βράδυ”

Ρούνιε: “Σημαντικό που κερδίσαμε σε κακό βράδυ”

ivan


Ανακουφισμένος που η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη ο Ιβάν Ρούνιε. Παρότι η άμυνα έκανε για άλλη μια φορά τη δουλειά της και κράτησε το μηδέν, μιλώντας στο Omonoianews.com ο Κροάτης δεν κρύφτηκε, παραδέχθηκε πως η ομάδα δεν απέδωσε, τόνισε όμως πως όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν κακά βράδια, το σημαντικό είναι να κερδίζουν σε αυτά.

Ιβάν, δύσκολη η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τι την έκανε τόσο δύσκολη;

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά όπως είπες και εσύ ήταν δύσκολη. Νομίζω ο κυριότερος λόγος που τα βρήκαμε σκούρα ήταν ότι δεν παίξαμε εμείς καλά. Δεν ξέρω γιατί παρουσιάσαμε αυτό το πρόσωπο, ίσως ήταν τα 3 παιχνίδια σε 6-7 μέρες, τα πόδια μας ήταν σε κάποια σημεία πιο βαριά. Σε προηγούμενα παιχνίδια είμαστε καλύτεροι, είμαστε σε ανοδική πορεία, χθες δεν δώσαμε συνέχεια. Μας αιφνιδίασε και ο Ερμής μπορώ να πω, πίεζαν τη πρώτη γραμμή μας και δεν μας επέτρεψαν να πιάσουμε ρυθμό. Ήταν πολύ οργανωμένοι, έπαιξαν πολύ επιθετικά, κάποτε σκληρά και για μένα προσωπικά ήταν έκπληξη η απόδοση τους στο πρώτο ημίχρονο.

Κάθε μεγάλη ομάδα έχει σε μια σαιζόν και μέτρια παιχνίδια, εκείνο που μετράει είναι να κερδίζει σε αυτά τα βράδια. Εμείς το κάναμε, είμαστε χαρούμενοι για αυτό και βλέπουμε τη συνέχεια.

Τη στιγμή που ο Ζίγκι κέρδισε το πέναλτι, ο τηλεοπτικός φακός σε έπιασε να αγκαλιάζεις το Ρομαρίκ. Πώς ένιωσαν οι παίκτες όταν ο Σέρινταν ευστόχησε;

Είναι υπέροχο το συναίσθημα της νίκης στα τελευταία στάδια ενός αγώνα. Πραγματικά νιώσαμε να μας λυτρώνει η εκτέλεση του Σέρινταν, αφού έδινε 3 βαθμούς. Ξέραμε πως δεν παίξαμε καλά όλο το βράδυ, αλλά προσπαθούσαμε να βρούμε τις λύσεις ακόμα και αν είμαστε πίσω. Τελικά το γκολ που ψάχναμε ήρθε στο τελευταίο λεπτό και έδωσε μια “γλυκιά” νίκη.

Νίκη που μας ξεκόλλησε επιτέλους από τη 5η θέση. Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε;

Δουλεύουμε σκληρά και εδώ και αρκετό καιρό είμαστε σε ανοδική πορεία. Κερδίσαμε μια θέση και είναι ευχάριστο, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίσουμε καταρχάς τη Πάφο και μετά τα δυο ντέρμπι που ακολουθούν μπορεί να μας πάρουν πολύ ψηλά. Είναι καθοριστικά τα δυο ντέρμπι.