Home TOP NEWS Στο στόχαστρο η Πάφος

Στο στόχαστρο η Πάφος

ag20-kaz-omo-ermis (29)


Έστω και με περιπετειώδη τρόπο, η νίκη κόντρα στον Ερμή ήρθε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε μια θέση και βρίσκεται πλέον στο τέταρτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, ενώ μείωσε και τη διαφορά που τη χωρίζει από την κορυφή σε μονοψήφιο νούμερο, στους 9 βαθμούς. Ξέρει όμως πολύ καλά πως ακόμα δεν έχει πετύχει κάτι ουσιαστικό, πέραν της μερικής διόρθωσης της εικόνας της. Έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Επόμενος σταθμός στο δύσκολο μονοπάτι η Πάφος. Μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, με πολύ διαφορετικούς στόχους, αλλά και ένα σωρό κίνητρα για να μας κάνει τη ζημιά και να απολαύσει αυτή τους βαθμούς που στοχεύουμε. Η Πάφος είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, καίγεται για βαθμούς και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι προετοιμασμένη για όλα.

Το τελικό αποτέλεσμα, εξαρτάται βέβαια αποκλειστικά από την ομάδα μας. Ελπίζουμε πως το παιχνίδι με τον Ερμή να αποτέλεσε το καλύτερο μάθημα πως καμιά ομάδα δεν είναι εύκολη και κανένα ματς δεν κερδίζεται αν δεν ιδρώσεις τη φανέλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών και να πιέσει όσο μπορεί αυτούς που κυνηγάει! Τις δυνατότητες τις έχει.