Home SPORTS NEWS Ισόπαλες Λιόν και Μαρσέιγ, κερδισμένη η Μονακό

Ισόπαλες Λιόν και Μαρσέιγ, κερδισμένη η Μονακό

monaco


Στην Γαλλία αναμένεται φέτος ο πρωταθλητής να βγει νωρίτερα από ποτέ (Παρί Σεν-Ζερμέν), έτσι το ενδιαφέρον είναι για το ποιος θα πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League και την τρίτη που οδηγεί στα προκριματικά.

Η Μονακό λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής νίκησε με 4-0 την Τουλούζ στο “Λουί ΙΙ” και διατηρήθηκε μόνη στην δεύτερη θέση.

Οι Πορτογάλοι, Μπερνάρντο Σίλβα και Φάμπιο Κοεντράο, πέτυχαν τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Ντάνιελ Σούμπασιτς απέκρουσε πέναλτι του Μπεν Γεντέρ στο 39′.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 5 πέναλτι στο γαλλικό πρωτάθλημα! Έχει αποκρούσει τα 4 και το άλλο ήταν άστοχο!

Το 3-0 έκανε ο Γκουίντο Καρίγιο στο 70′, με τον Αργεντινό στράικερ να πετυχαίνει μόλις το δεύτερο τέρματα του με τους Μονεγάσκους (το πρώτο ήταν στις 2/12 με την Καέν στο “Λουί ΙΙ”). Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Έλντερ Κόστα στο 92′, δηλαδή σκόραρε και τρίτος Πορτογάλος στο ματς.

Η Μονακό μάλιστα ήταν η κερδισμένη και από το βραδινό ντέρμπι, καθώς Λιόν και Μαρσέιγ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, έτσι άφησε και τις δύο πίσω της με 9 βαθμούς.

 

Πηγή: Sport24.gr