Home TOP NEWS Επιστροφή με ασίστ για Κονομή

Επιστροφή με ασίστ για Κονομή

Konomis-Aradippou (1)


Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας Αραδίππου με ασίστ ο Παντελής Κονομής. Μετά την τιμωρία του λόγω καρτών, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε σε ολόκληρη την αναμέτρηση κόντρα στο Ν&Σ Ερήμης, όπου η ομάδα της Αραδίππου κέρδισε 3-0. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Kevin Joel Vicente Levis μετά από κεφαλιά ασίστ του Κονομή. Ευχαριστημένος από την απόδοση του στο παιχνίδι ο νεαρός ποδοσφαιριστής και παράλληλα χαρούμενος που βοήθησε την Αραδιππιώτικη ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου 3-0 Ν&Σ ΕρήμηςΠαρακολουθείστε μέσα απ’τον φακό της PromoteWay τα στιγμιότυπα του αγώνα που έγινε στην Αραδίππου για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’Κατηγορίας! Omonoia Aradippou Nikos & Sokratis Erimis

Posted by PromoteWay on Sunday, 24 January 2016

 

-90λεπτό και ασίστ στο 1ο γκολ της Ομόνοιας Αραδίππου κόντρα στο Ν&Σ Ερήμης, όπως προαναφέραμε για το Παντελή Κονομή.

-Σε ολόκληρη την αναμέτρηση της ΠΑΕΕΚ με αντίπαλο την ΕΝΑΔ αγωνίστηκε ο Αντρέας Φραγκέσκου. Η ομάδα της Κερύνειας κέρδισε με 1-0. Δεν αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Θεράποντος.

-Στον πάγκο έμεινε ο Κωνσταντίνος Λούβαρης, στο νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Ελπίδα Ξυλοφάγου για τη Β’ Κατηγορία.

Αντρέας Λοϊζου έπαιξε για 73 λεπτά στη νίκη του Χαλκάνορα για την 17η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας.

-Βασικοί στον αγώνα της ΜΕΑΠ με αντίπαλο την ΑΠΕΠ ήταν οι Γιώργος Ιβανόφ και Απόλλωνας Βασιλείου. Ο πρώτος αντικαταστήθηκε στο 71ο λεπτό, ενώ ο δεύτερος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι.

-Δεν έπαιξε στο ΟΜΟΝΟΙΑ-Ερμής ο Δημήτρης Μουλαζίμης.