Home SPORTS NEWS “Στοπ” από Στεάουα στους διεθνείς της Ρουμανίας!

“Στοπ” από Στεάουα στους διεθνείς της Ρουμανίας!

alex


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας, Άνχελ Ιορντανέσκου, έχει καλέσει έξι ποδοσφαιριστές της Στεάουα Βουκουρεστίου για τα μη επίσημα φιλικά: Τους Φλορίν Νίτσα, Πάουλ Παπ, Αλίν Τόσκα, Άλεξ Τσιπτσίου, Αντριάν Πόπα και Μιχάι Παντίλι.

Ωστόσο οι κλήσεις του Άνχελ Ιορντανέσκου συναντούν τη σθεναρή αντίδραση του συλλόγου της πρωτεύουσας, Στεάουα. Κι αυτό γιατί τη Δευτέρα ξεκίνησε η χειμερινή προετοιμασία της ομάδας, η οποία διεξάγεται στην Τουρκία.

“Όλοι ή κανείς. Η απόφαση της Στεάουα δεν είναι fair-play. Πρέπει να σεβαστούμε την εθνική ομάδα της Ρουμανίας, η οποία θα πάρει μέρος στο Euro2016”, υποστήριξε σε έντονο ύφος ο Άνχελ Ιορντανέσκου δίνοντας τη δική του ερμηνεία στην απόφαση της ρουμανικής ομάδα να μην αποδεσμεύσει τους ποδοσφαιριστές της με το επιχείρημα ότι τα εν λόγω φιλικά προετοιμασίας δεν περιλαμβάνονται στο “καλεντάρι” της FIFA.

Μπορεί να φέρει αλυσιδωτή αντίδραση αυτή η κίνηση της Στέαουα; Εάν τελικά επιμείνει στο “βέτο” η Στεάουα, ο πρόεδρος της Παντούρι ξεκαθάρισε ότι θα ακολουθήσει. Η εθνική Ρουμανίας είναι στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης του Euro2016, μαζί με την οικοδέσποινα Γαλλία, την Αλβανία και την Ελβετία.

Η πρώτη κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος έχει διακοπεί από τις 23 Δεκεμβρίου και η επανέναρξή του είναι προγραμματισμένη για τις 13 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Sport24.gr