Home TOP NEWS Τελειώνει τον Σνόντι ο Κουτσοκούμνης

Τελειώνει τον Σνόντι ο Κουτσοκούμνης

KOUtsokounis


Έντονο θα είναι το επόμενο τριήμερο σε ότι αφορά τη διαιτησία. Σημαντικότατη είναι η αυριανή συνεδρία του Δ.Σ συμβουλίου, όπου πολλά θα συζητηθούν γύρω από τη δομή του χώρου και τις επιδόσεις των προσώπων.

-Δεδομένο ότι θα έρθουν ανακατατάξεις, με τη καρέκλα του αρχιδιαιτητή Άλαν Σνόντι, όχι απλά να τρίζει, αλλά να σείεται. Θα υπάρξει εισήγηση απομάκρυνσης του από τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη σύμφωνα με πληροφορίες και θα είναι έκπληξη αν δεν απομακρυνθεί. Η άποψη που υπάρχει είναι ότι ο Σνόντι οφείλεται 100% των ορισμών διαιτητών.

– Η κάθοδος ξένων διαιτητών δεν έχει αποκλειστεί, σίγουρα θα συζητηθεί, αλλά προς το παρόν οι πιθανότητες να προχωρήσει η ΚΟΠ σε μία τέτοια ενέργεια δεν είναι πολλές. Εντούτοις, σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση των μελών. Μία σκέψη, σε περίπτωση απόφασης καθόδου, είναι συνδυασμός ξένων διαιτητών και των όσων ντόπιων κριθούν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν.

– Τη Πέμπτη έχει οριστεί άτυπη Γενική Συνέλευση ΚΟΠ και σωματείων. Είναι νωρίς να λεχθεί με πία ατζέντα θα πάει ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, τη στιγμή που τα πλείστα σωματεία έχουν ήδη φωνάξει για το μέγεθος του προβλήματος και την ανάγκη αλλαγών. Το θέμα είναι να μην γίνει Άτυπη όπου πολλά θα λεχθούν και ελάχιστα θα γίνουν, όπως άλλες φορές.

πηγη: Sigmalive.com/sports