Home TOP NEWS Στην επόμενη εκπομπή, πάρτε και το Χαπέσιη

Στην επόμενη εκπομπή, πάρτε και το Χαπέσιη

vasos


Έχει βγει και το σχοινί και το παλούκι. Προσπαθούμε να μείνουμε μακριά από ίντριγκες και κόντρες, σεβόμενοι κυρίως τους αθλητικογράφους, αλλά αυτό που βλέπουμε απόψε στο ΡΙΚ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο βγαλμένος από προηγούμενη 20αετία 80αρης πια Βάσος Κωνσταντίνου, τον οποίο κάποτε έτρεχαν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να κάνει το άσπρο μαύρο και φιλοξενούμενος ο γνωστός αντι-ΟΜΟΝΙΑΤΗΣ με παιδιά στις ακαδημίες του Αποέλ (στο παρελθόν) Πάπουτσος να τοποθετείται κατά της καθόδου ξένων διαιτητών λέγοντας πως έκαναν λάθη τη περασμένη φορά που ήρθαν. Στην επόμενη εκπομπή φέρτε guest star το Χαπέσιη και για αναλυτή φάσεων τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Οι αναλύσεις του Βάσου Κωνσταντίνου μας προκαλούν τουλάχιστον οργή. Να δίνει συγχαρητήρια στο βοηθό που ακύρωσε το γκολ του Σκέμπρι, ενώ σύσσωμος ο τύπος ανέφερε το προφανές, ότι λανθασμένα ακυρώθηκε το γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να προσπαθεί να μας πείσει πως ο Μπαντιμπάγκα κάνει θέατρο στη τελευταία φάση, ενώ η συζήτηση τόσες μέρες είναι αν ο Ουλίσε παίρνει και τη μπάλα εκτός από τα πόδια του και στο τέλος να καταλήγει ότι ο Ζίγκι…”κουτσούφλησε”. Να αναφέρει πως το πέναλτι που ΟΛΟΙ συμφώνησαν πως ήταν στο Μπαντιμπάγκα στο 72′ δεν ήταν κι ας βλέπει τον αμυντικό να σκαρφαλώνει πάνω του. Και στο καπάκι να ανακαλύπτει και κάτι φανταστικές φάσεις και να παρουσιάζει τον Ερμή σαν αδικημένο, ενώ μιλάμε για ομάδα που έκανε σχεδόν 40 φάουλ σε 90 λεπτά που έπρεπε να παίζει με 9 από το 60′!

Το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο. Μηδενικός σεβασμός στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος επιτέλους πρέπει να το πάρει απόφαση πως αυτός επιλέγει από ποιους ενημερώνεται και ποιους πιστεύει. Δέχεστε να παίζουν με τη νοημοσύνη σας;

Τονίζουμε πάντως ότι ο Αντρέας Πογιατζής τοποθετήθηκε αντίθετα με την άποψη του Βάσου Κωνσταντίνου τόσο στα δυο πέναλτι όσο και στο γκολ του Σκέμπρι. Ακόμη, ο Ανδρέας Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα στα όσα είπε ο Βάσος Κωνσταντίνου και του υπέδειξε πως ο Ζίγκι ανέβασε φωτογραφία με τον τραυματισμό του. Πάλι καλά που έμειναν κάποιοι εκεί μέσα να κρατάνε τα προσχήματα.