Home TOP NEWS Ξένους διαιτητές, χθες!

Ξένους διαιτητές, χθες!

xenos-ref


Δεν υπάρχει αμφιβολία. Η μόνη λύση στην κατάσταση με τη διαιτησία είναι να έρθουν ξένοι διαιτητές. Το γεγονός πως ο Πάπουτσος και οι όμοιοι του αντιδρούν, αποδεικνύει απλά τη σημασία της καθόδου ξένων. Θεωρούμε δεδομένο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συμπεριλάβει τα πιο πάνω στα αιτήματα της.

Το θέμα είναι τι θα κάνουν όλοι αυτοί που φωνάζουν για να έχουν. Το Αποέλ που μέσω του Νεκτάριου Πετεβίνου διαμαρτύρεται σποραδικά και όταν δεν το βολεύουν τα σφυρίγματα είναι έτοιμο να ζητήσει ξένους διαιτητές; Η ΑΕΚ την οποία έχουν πιάσει εργολαβία τις τελευταίες 2 εβδομάδες κατάλαβε τι γίνεται ή θα πιστέψει τις υποσχέσεις τους; Ανόρθωση και Απόλλωνας που είχαν μια από τις πιο τραγικές διαιτησίες φέτος, θα ζητήσουν ξένους ή θα αρχίσουν οι πολιτικές υποσχέσεις για να “κρύψουν”; Και τέλος οι μικροί, οι πιο εύκολοι να χειραγωγηθούν. “Εσύ θα μείνεις πάνω” είναι η πιο συχνή υπόσχεση και ξαφνικά οι μικροί που φωνάζουν, σιωπάνε και θέλουν Κύπριους.

Εδώ σας θέλουμε κύριοι. Πόσοι είστε έτοιμοι να κάνετε πραγματικά το μεγάλο βήμα για κάθαρση του κυπριακού ποδοσφαίρου; Θυμίζουμε πως οι θέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περί διαιτησίας είναι διαχρονικές και δεν αλλάζουν από τα κάποια σπάνια σφυρίγματα υπέρ της. Δόξα το Θεό, είναι εκεί τα πάρα πολλά κρίσιμα εναντίων της να μας θυμίζουν με ποιους έχουμε να κάνουμε.