Home TOP NEWS Πολυκοσμία σε κάποιες θέσεις

Πολυκοσμία σε κάποιες θέσεις

ag20-kaz-omo-ermis (18)


Ο Μιλόγεβιτς το έχει καταστήσει σαφές στις προηγούμενες αγωνιστικές: η άμυνα θα αλλάξει μόνο αν αναγκαστεί για οποιοδήποτε λόγο. Αλλιώς ο Παναγή θα είναι στον άσσο και τετράδα μπροστά του Καρλίτος, Ρομαρίκ, Ρούνιε και Χαφέζ. Όσο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα πίσω όμως, τόσο θολά είναι στον άξονα και μπροστά.

Ξεκινώντας από τον άξονα, επιστρέφουν οι Οικονομίδης, Φυλακτού, ενώ θα είναι πιο έτοιμος ο Φλορέσκου. Θα μπει μόνο ο ένας από τους τρεις προαναφερθέντες εντεκάδα όμως, ή ένας δεύτερος θα εκτοπίσει το Μπεμπέ από τους πρώτους έντεκα. Εικάζουμε πως μεγαλύτερες πιθανότητες είναι ένας εκ των Οικονομίδη και Φυλακτού να πλαισιώσει τον Βραζιλιάνο παρά οτιδήποτε άλλο.

Στην επίθεση τώρα ο Σκέμπρι ως γνωστόν είναι τιμωρημένος. Τη θέση του θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Σέρινταν, ενώ ο Ρουσιάς θα παραμείνει φορ. Την τρίτη θέση καλύπτει εδώ και κάποια παιχνίδι ο Ράμος, όμως αυτή τη φορά τον απειλεί ο Μπαντιμπάγκα που έδειξε ανεβασμένος στα τελευταία ματς. Στην αποστολή θα είναι και ο Δημήτρης Χριστοφή.