Home SPORTS NEWS Κλοπ: «Θα πάρουμε το τρόπαιο»

Κλοπ: «Θα πάρουμε το τρόπαιο»

klopp


Ο Γίργκεν Κλοπ δήλωσε βέβαιος ότι η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το League Cup, ανεξάρτητα από την ομάδα που θα αντιμετωπίσει, γιατί όπως είπε, «η πόλη το αξίζει».

«Είτε η Μάντσεστερ Σίτι είτε η Έβερτον, δεν με ενδιαφέρει. Θα κερδίσουμε το Κύπελλο. Το Λίβερπουλ είναι μία υπέροχη πόλη και το αξίζει» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Γερμανός από την πρόκριση επί της Στόουκ, προσθέτοντας: «Είμαστε μαζί τέσσερις μήνες τώρα και μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα για το Λίβερπουλ. Είναι πολύ ωραίο να ζεις εδώ και να γνωρίζεις τους ανθρώπους, ακόμη και όταν είναι φίλοι της Έβερτον. Ίσως δεν πρέπει να το πω αυτό, αλλά μέχρι τώρα, όλοι είναι πολύ φιλικοί και τους αρέσει που βρίσκομαι εδώ, τουλάχιστον όσο δεν έχω και τόσες επιτυχίες! Αν συναντηθούμε στο Γουέμπλεϊ θα είναι ένας σπουδαίος τελικός και πολύ σημαντικός για τη Λίβερπουλ».

Όσο για την πρόκριση-θρίλερ επί των Πότερς, σημείωσε: «Ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Κάναμε καλό ματς κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του για να παίξει όπως έκανε παλιά. Ο Μπάτλαντ στον Κράουτς και το παιχνίδι τους ξεκινά. Μας δυσκόλεψαν πολύ να αμυνθούμε, οπότε είχαμε μερικά προβλήματα, αλλά δεν είχαν πολλές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο θα πρέπει να έχουμε παίξει καλύτερα. Έβαλαν το γκολ και νομίζω πως όλοι ξέρουν ότι ήταν οφσάιντ. Ήταν άτυχο για εμάς. Αλλά χρειάζεσαι την τύχη στα πέναλτι και εκεί την είχαμε».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Στα δύο ματς συνολικά, με όσα παιχνίδια έχουμε δώσει το τελευταίο δίμηνο, οι παίκτες το άξιζαν. Ο κόσμος το άξιζε. Το Λίβερπουλ το άξιζε. Είναι μία σπουδαία στιγμή για εμάς. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά, αλλά δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε στον τελικό».

 

Klopp on Merseyside Derby FinalKlopp on a potential Merseyside Derby Final is interesting, but his interview sign-off is even better! More here: http://skysports.tv/m3PoIR

Posted by Sky Sports on Tuesday, 26 January 2016

Πηγή: Gazzetta.gr