Home TOP NEWS Βρίσκει τον τρόπο με τους μικρούς

Βρίσκει τον τρόπο με τους μικρούς

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (174)


Εύκολα βράδια σίγουρα δεν τα λες, κάποια από τα τρίποντα που θα αναφέρουμε ήρθαν με μεγάλη δυσκολία, το τελευταίο μάλιστα στα τελευταία λεπτά. Το σημαντικό όμως, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ επί Μιλόγεβιτς βρίσκει τον τρόπο να παίρνει την ουσία από παιχνίδια κόντρα σε θεωρητικά μικρότερους αντιπάλους, που δεν είναι άλλη από τη νίκη. Με εξαίρεση την ισοπαλία με το Παραλίμνι, έχει μόνο νίκες.

Η αρχή έγινε στο ντεμπούτο του Σέρβου στον πάγκο, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε 0-1 τον Άρη στη Λεμεσό. Στη συνέχεια ήρθε η ισοπαλία με το ΠΑραλίμνι, για να ακολουθήσει όμως η εκτός έδρας επικράτηση επί της Σαλαμίνας με 0-2, η νίκη επί της Δόξας (0-1) και αυτή επί της Αγίας Νάπας (4-0). Η βαθμολογική αναρρίχηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οφείλεται στο γεγονός πως διαχειρίστηκε σωστά αυτά τα ματς κι ας μην κέρδισε τα ντέρμπι.

Το ίδιο καλείται να κάνει και τη Κυριακή. Να κολλήσει άλλη μια νίκη, να ενισχύσει κι άλλο τη δυναμική της, να εκμεταλλευτεί στραβοπατήματα των ανταγωνιστών της, αν βέβαια υπάρξουν τέτοια. Απαγορεύεται να χάσει βαθμούς σε παιχνίδι με υποδεέστερη ομάδα και γνωρίζει πως είναι η ώρα να κάνει μετά το έξτρα βήμα στα ντέρμπι. Αν τα καταφέρει συζητάμε για άλλα.