Home TOP NEWS Επιτέλους μίλησε κάποιος για τίτλο

Επιτέλους μίλησε κάποιος για τίτλο

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic-Krzysztof-Warzycha (45)


“Στόχος μας είναι τουλάχιστον η 3η θέση και η κατάκτηση του κυπέλλου”, είπε ο Κρίστο Βαζέχα σε Πολωνούς δημοσιογράφους με την ευκαιρία της επίσκεψης της Ρουχ Χούρσοφ στη Κύπρο. Ούτε οικονομικά προβλήματα ανέφερε, ούτε ότι η ομάδα έμεινε πίσω από την αρχή. Έβαλε τον πήχη σε μια θέση τουλάχιστον πόντους πιο ψηλά από εκεί που είμαστε τώρα και στην κατάκτηση ενός τίτλου.

Μας άρεσε, δεν το κρύβουμε, που επιτέλους κάποιος μίλησε για τίτλο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα, οικονομικά και αγωνιστικά ελέω προγραμματισμού, αλλά δεν μπορούμε άλλο να κατεβάζουμε τις απαιτήσεις μας. Στόχος μας πάντα πρέπει αν είναι οι τίτλοι, ανεξαρτήτως συνθηκών. Αν αυτοί δεν έρχονται, να εξετάζουμε τι πήγε στραβά και να το διορθώνουμε, αλλά να μην κατεβάζουμε το πήχη, να μην βρίσκουμε συνεχώς άλλοθι στον εαυτό μας.

Μακάρι ο Βαζέχα να τελειώσει τη χρονιά με τίτλο. Και μακάρι το καλοκαίρι να γίνει τέτοια δουλειά, που να δηλώνει ευθέως υψηλούς ευρωπαϊκούς στόχους και κατάκτηση πρωταθλήματος. Για τέτοια είμαστε.