Home TOP NEWS «Θα επιδιώξουμε να βάλουμε τις βάσεις»

«Θα επιδιώξουμε να βάλουμε τις βάσεις»

Andreas-Dimitriou-kypello


Στο πλαίσιο της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, Ο Ανδρέας Δημητρίου σχολίασε την κλήρωση για την ομάδα μας, που έφερε αντίπαλο την Πάφος FC.

Αναλυτικά είπε: «Είναι μια κλήρωση που μας καθιστά ως το φαβορί στα χαρτιά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο και είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουμε. Για εμάς είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ, όπου εκεί με τη βοήθεια του κόσμου μας θα επιδιώξουμε να βάλουμε τις βάσεις για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αναγνωρίζουμε ότι η Πάφος είναι μια ομάδα όπου βρίσκεται και αυτή σε μια ανοδική πορεία και είναι πρόκληση για αυτή την ομάδα οι αγώνες με την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό, μια διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου. Επομένως θα πάμε πολύ προετοιμασμένοι στα δύο παιχνίδια.

Είναι δύσκολος μήνας για μας ο Φεβρουάριος διότι έχουμε μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις και σημαντικά ντέρμπι στο πρωτάθλημα, όμως ο θεσμός του κυπέλλου ασφαλώς μας ενδιαφέρει πολύ. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και πάμε πολύ σοβαρά στα δύο παιχνίδια με την Πάφο».

Βίντεο: SigmaliveSports