Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το θέλει σαν τρελή

Το θέλει σαν τρελή

volley-anorthosi23-1 (1)


Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο +7 από τον Παφιακό και την ΑΕΚ Καραβά. Απόψε στις 20:00 πάει στην έδρα της ΑΕΚ (live omonoianews.com) στο δυσκολότερο πιθανότατα ματς που έχει να δώσει μέχρι το τέλος. Και το περιμένει σαν τρελή.

Το περιμένει για να επιβεβαιώσει εκ νέου, πως είναι η κορυφαία ομάδα της κυπριακής πετόσφαιρας, αλλά και για να μεγαλώσει τη διαφορά από την αντίπαλο της. Να εδραιωθεί στη κορυφή και να περιμένει τον Παφιακό στο Ελευθερία σε δυο βδομάδες, για να βάλει ταφόπλακα στα οποιαδήποτε όνειρα κάνουν οι διώκτες της. Αυτά τα παιχνίδια δεν την τρομάζουν τη πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά την εξιτάρουν και θέλει να το δείξει.

Προφανώς δεν είναι εύκολο ματς, το έχουμε αναφέρει και πιο πίσω. Θα χρειαστεί οι παίκτες του Σάββα Σάββα να υπερβάλουν εαυτό, να βγάλουν το καλύτερο πρόσωπο μες το γήπεδο για να πάρουν το ζητούμενο. Δεν ξεχνάνε πως η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που τους έκοψε βαθμό και πάνε στο ματς προσεκτικοί, αλλά βέβαιοι για τις δυνατότητες τους. Στο χέρι τους είναι η καθαρή νίκη.