Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι κορυφής

Ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι κορυφής

Aca-U13-a-apoel (10)


Συνέχεια στη δράση των Πρωταθλημάτων Παίδων και Νέων έχουμε το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου. Το προσεχές διήμερο διεξάγονται οι αγώνες για τη 18η αγωνιστική.

Το “πράσινο” πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ παιχνίδια, τρία εντός και πέντε εκτός έδρας. Ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι στους μικρούς κάτω των 13 ετών, που μάλιστα κρίνει και την κορυφή. Σημαντικό παιχνίδι στο Ζακάκι για τους Νέους, που με νίκη θα ανεβούν θέσεις στη βαθμολογία.

Είναι η μεγάλη τους ευκαιρία, να κερδίσουν τον αιώνιο και να τον αφήσουν στη 2η θέση. Οι πράσινοι της ομάδας U13α είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Λευκωσιάτικο ντέρμπι στον Α’ όμλο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν οι πράσινοι της Λάρνακας, ενώ τα τριφυλλάκια στη Λεμεσό ψάχνουν μια νίκη να τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 ξέρει τι πρέπει να κάνει κόντρα στη Δόξα. Οι πράσινοι θα μπουν από το 1ο λεπτό με στόχο να σκοράρουν και να ελέγχουν το παιχνίδι για να πάρουν το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς.

Άμεσα επιστροφή στις επιτυχίες επιζητούν οι παίδες κάτω των 17 ετών κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα μας παίζει στην έδρα της και καλείται να το εκμεταλλευτεί για να συνεχίσει νικηφόρα και να μην απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 που αγωνίζεται στο Προαιρετικό Πρωτάθλημα δίνει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Διγενή. Προέρχονται από ήττα οι πράσινοι και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Μια νίκη που θα τους ανεβάζει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά θα ψάξουν στο Ζακάκι κόντρα στην τοπική ομάδα οι Νέοι του τριφυλλιού. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση και στοχεύει να επικρατήσει του αντιπάλου της μέσα στην έδρα του.

Διαβάστε ακόμη: Οι διαιτητές των αγώνων Παίδων και Νέων

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο:
09:00 U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (1) – Αποέλ
09:00 U13 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ (2)
09:00 U13 ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λεμ.) – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα
09:00 U13 Αναγέννηση Δερύνειας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κλ. Λάρ.)
11:00 U17 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ
11:00 U17 Διγενής Μόρφου – ΟΜΟΝΟΙΑ (Προαιρετικό Πρωτάθλημα)

Κυριακή:
09:00 U15 Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ
15:00 U21 ΑΕΖ – ΟΜΟΝΟΙΑ