Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το τρελό τριήμερο ξεκίνησε!

Το τρελό τριήμερο ξεκίνησε!

paphos


Οι οργανωμένοι της Πάφου ενημερώνουν: «Η μετακίνηση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ στην Πάφο ξεκίνησε από σήμερα. Το τρελό τριήμερο ξεκινά! Απόψε τα κάρβουνα ανάβουν στις 20:00. Όλοι σύνδεσμο! Εισιτήρια για όλους μετά τις 18:00 σήμερα και αύριο».

Η κάθοδος των Ομονοιατών στην Πάφο ξεκίνησε από σήμερα, ενώ αύριο το πράσινο θα γίνει πιο έντονο. Από κάθε σημείο της Κύπρου, οι πράσινοι οπαδοί θα ταξιδέψουν στην Πάφο για τον αγώνα της τριφυλλάρας.

Η ανάρτηση από τη ΘΥΡΑ 9 στην επίσημη της σελίδα: «Όλη η ΘΥΡΑ 9 μεταφέρετε στην Πάφο και συγκεκριμένα στο οίκημα της Θ9Πάφου για το μεγάλο pre-game party».

Το μήνυμα της Θύρας 9 Λεμεσού στα μέλη του: «Ενημερώνουμε τον κόσμο μας πως η ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΥ μεταφέρετε από το απόγευμα του Σαββάτου στο fan club στην Πάφο. Δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση την Κυριακή».

Οι οργανωμένοι της Λάρνακας για την εκδρομή: «Όλη η ΘΥΡΑ 9 από το Σάββατο στην Πάφο για ένα μαγικό pre game στον σύνδεσμο των αδελφών μας. Για ακόμη μία φορά πάμε να πρασινίσουμε την πόλη. Εμείς αναχωρούμε Σάββατο πρωί από τον σύνδεσμο μας»!