Home SPORTS NEWS “Έσωσε” το βαθμό στο 96′ η Μαρσέιγ

“Έσωσε” το βαθμό στο 96′ η Μαρσέιγ

marseille


Παραμένει ασταθής η πορεία της Μαρσέιγ, καθώς της νίκης στην έδρα της Καέν και της ισοπαλίας στην έδρα της Λιόν ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία με τη Λιλ. Και πάλι καλά για την ομάδα του Μίτσελ, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ, έμεινε με 10 παίκτες αλλά έφθασε στην ισοφάριση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Αντουάν Ραμπιγιάρντ.

Η Μαρσέιγ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ενιεάμα να απομακρύνει σουτ του Εν’Κουντού στο 23′, ωστόσο να μην καταφέρνει κάτι καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο. Βλέποντας αυτή την εικόνα των γηπεδούχων, οι “λιλουά” αναθάρρησαν κι έφθασαν στο γκολ στο 57ο λεπτό.

Η άμυνα της Μαρσέιγ… “παιδική χαρά”, δεν το εκμεταλλεύτηκαν οι Παβάρ και Μαβουμπά, αλλά το έκανε ο Κορσιά ανοίγοντας το σκορ για τη Λιλ. Ήταν στραβό το κλίμα για την ομάδα του Μίτσελ, το “έφαγε” και ο Αμπντελαζίζ Μπαραντά, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60ό λεπτό κι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 84ο.

Κι ενώ όλα τα φώτα της ελπίδας στο “Βελοντρόμ” είχαν σβήσει, ήρθε να τα ανάψει ο Αντουάν Ραμπιγιάρ. Από τον Σαρ, την κεφαλιά του Ντε Σέλιε και την ασταθή απόκρουσε του Ενιεάμα, ήρθε ο Ραμπιγιάρ και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Μασσαλίας.

Πηγή: Sport24.gr