Home TOP NEWS Πράσινο βάφτηκε το Λευκωσιάτικο ντέρμπι

Πράσινο βάφτηκε το Λευκωσιάτικο ντέρμπι

Aca-U13-b-olimpiakos (21)


Μεγάλη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U13β, που κέρδισε τον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι σήμερα Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Για τη 18η αγωνιστική του Α’ Ομίλου Λευκωσίας, η ομάδα του Ανδρέα Μηλιώτη κέρδισε με 3-0 στο ντέρμπι της πρωτεύουσας και ανέβηκε στους 28 βαθμούς. Αξίζει να αναφερθεί πως οι πράσινοι είναι γεννηθέντες του 2003, ενώ οι αντίπαλου τους είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι.

Δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας και έδειξε πως πήγε στο γήπεδο για να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Οι παίκτες του τριφυλλιού κυνηγούσαν κάθε φάση και προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα για να κάνουν το παιχνίδι τους. Το γρήγορο γκολ βοήθησε ψυχολογικά και όλα ακολούθησαν. Με γκολ του Άγγελου Ζευκή η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ, με το ημίχρονο να κλείνει στο 1-0. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα αλλά η πράσινη άμυνα δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους να πλησιάσουν αρκετά.

Στην επανάληψη μπήκαν ακόμη πιο ορεξάτοι οι παίκτες του Ανδρέα Μηλιώτη και διπλασίασαν τα τέρματα τους. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γιώργος Ποντικός έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Άγγελος Ζευκής! Ακολουθώντας την τακτική του προπονητή τους κατά γράμμα, οι πράσινοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη!

Στιγμιότυπα:

 

Η ομάδα μας σήμερα ήρθε αντιμέτωπη με την ομάδα του Ολυμπιακού και κατάφερε να νικήσει με σκορ 3-0!!! Κατάφερε να νικήσε…

Posted by Omonoia academy 2002-2003 on Saturday, 30 January 2016

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: