Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην συνεχίσεις αυτό που ξεκίνησαν

Μην συνεχίσεις αυτό που ξεκίνησαν

nikolaidis-refs


Δύο μέρες μετά τη συνέλευση των προέδρων για τη διαιτησία, ο Αβραάμ Τσούκκας πρόσθεσε άλλο ένα λεκέ στην φήμη και την εικόνα των ρεφ. Ο διαιτητής του Αποέλ-Σαλαμίνα έκανε σωρεία λαθών, με πιο εξόφθαλμο τη δειλία του να αποβάλει τον Ούρκο Πάρντο στο 16, όταν ανέτρεψε σαν τελευταίος παίκτης, 2 μέτρα από το τέρμα επιθετικό της Σαλαμίνας. Η απόφαση του Τσούκκα, ήταν πραγματική προσβολή προς το άθλημα και όποιον ασχολείται με κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ήρθε πάντως, να δέσει με τον πόλεμο που δέχεται η ΑΕΚ από τη στιγμή που ξέφυγε από τον αιώνιο μας στη βαθμολογία. Ήρθε να δέσει με το γενικό κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει η διοίκηση Πετρίδη για να διασφαλίσει πως θα πάρει τα σφυρίγματα που θέλει. Επειδή λοιπόν, διαιτητής μας ορίστηκε ο Χρίστος Νικολαΐδης, ένας δηλωμένος Αποελίστας, ένας άνθρωπος που δεν δίστασε να μας αδικήσει σε αιώνιο ντέρμπι και άλλα ματς, τον καλούμε να μην συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χθες ο Τσούκκας.

Τον καλούμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να σφυρίξει 50-50. Η διαιτησία βάλλεται από παντού, δικαίως αφού έχει κάνει φέτος τραγικά λάθη. Λάθη από διαιτητές με ικανότητες όπως ο Νικολαΐδης, κάνουν την εικόνα των διαιτητών ακόμα πιο “μαύρη” ακόμα πιο βρώμικη. Μην προσπαθήσετε να αφήσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ μακριά από τους πρωτοπόρους. Αφήστε το πρωτάθλημα να παιχτεί στα ίσα. Κι αν το αξίζει η ομάδα σας, ας το κατακτήσει μες το γήπεδο.