Home SPORTS NEWS “Ψηφίζει” Μουρίνιο για Μ. Γιουνάιτεντ ο Ανρί

“Ψηφίζει” Μουρίνιο για Μ. Γιουνάιτεντ ο Ανρί

murinio-4551Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα επί εποχής Φαν Χάαλ, ο Μουρίνιο παραμένει χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο οπότε στο μυαλό του Τιερί Ανρί μία είναι η λύση για να βρουν την… υγειά τους οι “κόκκινοι διάβολοι” και να επιστρέψουν στα μονοπάτια των επιτυχιών: ο Ζοζέ Μουρίνιο.


“Ο σύλλογος ψάχνει απεγνωσμένα για επιτυχία και ο Μουρίνιο μπορεί να το εγγυηθεί αυτό, παρά τα όσα συνέβησαν στην Τσέλσι τη φετινή σεζόν”, υποστήριξε ο Γάλλος πρώην άσος της Άρσεναλ μέσω αρθρογραφίας του στην “Sun”, και συνέχισε:

“Παραμένει ένας εκπληκτικός προπονητής και η Γιουνάιτεντ επιβάλλεται να κάνει κάτι επειδή με δεν υπάρχει πρόοδος με τον Φαν Χάαλ.
Εάν η Μάντσεστερ Σίτι συμφωνήσει με τον Πεπ Γουαρδιόλα και ένας εκ των Ντιέγκο Σιμεόνε ή Χόρχε Σαμπαόλι πάει στην Τσέλσι, κάτι που είναι πιθανό αυτό το καλοκαίρι, πρέπει να αντιδράσει η Γιουνάιτεντ.

Δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι. Κάποιοι οπαδοί θέλουν να φύγει τώρα Φαν Χάαλ και είναι αυτοί οι άνθρωποι που τελικά θα αποφασίσουν για την τύχη του”.

πηγη: sport24.gr