Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη: “Μια Παρασκευή στο κλειστό, θα σας πείσει”

Άποψη: “Μια Παρασκευή στο κλειστό, θα σας πείσει”

volley-aek (5)


Χωρίς καμία αμφιβολία η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα τα τελευταία χρόνια. Η μοναδική ομάδα που πρόσφερε τίτλους, επιτυχίες και χαρές στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ακόμα και όταν έχασε πρωτάθλημα και κύπελλο πριν 3 χρονιά στις λεπτομέρειες, έβλεπες πως γίνετε κάτι καλό και πως οι ευτυχίες είναι θέμα χρόνου να έρθουν.

Φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να καθαρίζει το πρωτάθλημα από τον Γενάρη, είναι αήττητη με 11/11 νίκες, κέρδισε 33 σετ και έχασε 5, είναι στους 4 του κυπέλλου αλλά το πιο σημαντικό για κάποιον που πάει και βλέπει τα παιχνίδια είναι το πείσμα και το πάθος της ομάδας. Είναι ομάδα που δεν θέλει να χάνει, με Ομονοιάτες παίχτες, που σέβονται και τα δίνουν όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και όμως σε κάθε παιχνίδι βρίσκονται 50-100 άτομα μόνο.

Καταλαβαίνω πως όλα συσχετίζονται με την ποδοσφαιρική ομάδα και ότι ο κόσμος πάει στα κλειστά μόνο όταν τα πάει καλά η μάππα.

Άποψη μου είναι ότι τα κλειστά και οι επιτυχίες στα κλειστά δυναμώνουν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και γενικά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε ομάδα που δεν είχε επιτυχίες στα κλειστά σχεδόν ποττέ και τωρά που τις έχουμε, αγνοούμε τες. Μιά επίσκεψη στο Ελευθερία για να δεις το volley της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μόνο καλό θα κάμει σε όλους.

Προσωπικά συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω τους παίχτες να τα διούν όλα μέσα στο γήπεδο και να παλεύουν μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Μόνο το πάθος που φκάλλουν στο γήπεδο, παίχτες και προπονητές, πάεις σπίτι και καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑ κάπου.

Πιάστε τα μωρά σας, την οικογένεια σας και πηγαίνετε μια Παρασκευή στο γήπεδο να δουν την πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί αξίζει το.

Γιώργος Δήμου