Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ...

ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

opinions-2015a


Εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο:

Να αναρτηθεί ενας πινακας σε περιοπτη θεση στα αποδητηρια στο προπονητικο κεντρο στο Γερι, στην εξοδο των αποδητηριων στο ΓΣΠ, και επισης να μεταφερετε ενας πινακας στα εκτος εδρας παιχνιδια της ομαδας και να τοποθετειται στην εξοδο πριν βγουν οι παικτες να πατησουν το γηπεδο. Το περιεχομενο των πινακων αυτων θα ειναι ενα και σημαντικοτατο:

ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εννοείτε το ίδιο να αναρτηθεί και στα αγγλικά.

Περκι με τουτο τον τροπο θυμουντε οι παικτες πριν μπουν στο γηπεδο οτι δεν δεχομαστε να χανουμε απο ΚΑΜΙΑ ομαδα και ποσο μαλλον να συμεριφερονται σαν και δεν συμβαινει τιποτε.. Ειναι στο χερι του ΔΣ να τους δωσει να καταλαβουν οτι η ΗΤΤΑ για την ΟΜΟΝΟΙΑ πρεπει να ειναι αγνωστη λεξη. Τι εργοδοτης εισαστε ρε επιτελους; Εν εσιετε απαιτησεις; Αν οχι, φυετε τζε κανει..

Επισης θα ηθελα να μοιραστω μια “εξεζητημενη” σκεψη με τους φιλους συνΟμονοιατες…Πολλα παραξενη η ψεσινη ηττα και εμφανιση οπως και διαφορες αλλες εμφανισεις τα τελευταια χρονια.. Ελπιζω και θελω να πιστευω πως αυτες οι παραξενες εμφανισεις δεν ειναι απο τα κομματια του παζλ που απαρτιζουν την σιγουρια του κυριου Σεραφειμ οτι απο το 2017-2018 η ομαδα θα επανελθει.. Δεν θελω να πιστεψω οτι μας επιβαλλουν ποτε θα πρωταγωνιστισουμε για το πρωταθλημα..Ελπιζω η σκεψη αυτη να ειναι αποτελεσμα της αυξημενης μου καχυποψιας και οχι μια πραγματικοτητα.

Ευχαριστώ

Ακόμη ένας μπουχτισμενος Ομονοιατης
Αλέξης Δ.