Home SPORTS NEWS Μέσι, Αγκουέρο και… Σανάμπρια

Μέσι, Αγκουέρο και… Σανάμπρια

sana


Ο Αντόνιο Σανάμπρια διαπρέπει φέτος με τη Χιχόν και μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός ότι ανήκει πλέον σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών, μαζί με Μέσι, Αγκουέρο και Ραούλ!

Ο Αντόνιο Σανάμπρια αγωνίζεται φέτος δανεικός από τη Ρόμα στη Σπόρτινγκ Χιχόν και οι διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο θα πρέπει να αισθάνονται ευγνωμοσύνη απέναντι στους ομολόγους τους της Ρόμα για την επιλογή τους να τους παραχωρήσουν τον παίκτη.

Και αυτό γιατί ενώ οι επιθετικοί της Ρόμα δεν είναι και τόσο συνεπείς στα φετινά ραντεβού τους με τα δίχτυα στα ματς στης Serie A, ο 19χρονος Παραγουανός φορ εκτελεί τους αντιπάλους της Σπόρτινγκ, φτάνοντας –με το εύστοχο πέναλτί του κόντρα στη Βαλένθια το Σάββατο– διψήφιο αριθμό τερμάτων στη La Liga.

To γεγονός μάλιστα αυτό (κλεινει τα 20 του χρόνια στις 4 Μαρτίου) τον έκανε μόλις τον 10ο παίκτη στα τελευταία 50 χρόνια που πετυχαίνει τουλάχιστον 10 γκολ μέσα σε μία σεζόν στη La Liga πριν συμπληρώσει 20 χρόνια ζωής.

Οι εννέα προηγούμενοι είναι οι: Σαντιγιάνα (1972, Ρεάλ Μαδρίτης), Λόπεθ Ουφάρτε (1978, Ρεάλ Σοθιεδάδ), Τζουλέν Γκερέρο (1993, Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ραούλ (1996, Ρεάλ Μαδρίτης), Φερνάντο Μοριέντες (1996, Σαραγόσα), Φερνάντο Τορες (2003, Ατλέτικο Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (2007, Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγκουέρο (2008, Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπόγιαν Κρκιτς (2008, Μπαρτσελόνα).

Σημειώνεται πως μετα το γκολ του Σανάμπρια κόντρα στη Βαλένθια, η Ρόμα έκανε ειδική αναφορά στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, παραπέμπτοντας μέσω σχετικού κειμένου στο ρεκόρ του Παραγουανού επιθετικού:

Πηγή: Sport24.gr