Home TOP NEWS Μην λοξοδρομήσει πάλι…

Μην λοξοδρομήσει πάλι…

ag21-pafos-omonoia 50 (22)


Μετά από τρεις μέρες από τον αγώνα της Κυριακής η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να κοιτάξει στα μάτια την Πάφο για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου και λέμε να την κοιτάξει στα μάτια γιατί μετά την πρόσφατη γκέλα, υπάρχει μία ανησυχία. Δεν υπάρχει φαβορί και η ΟΜΟΝΟΙΑ το έμαθε καλά αυτό. Την έπαθε μία φορά, δεν θέλει να την πάθει και δεύτερη.

Της Άντριας Χήρα, sigmalive.com/sports

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε δηλώσει μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο, ότι από ένα σημείο και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε ούτε σύστημα ούτε τίποτα, κάτι το οποίο απεύχεται για τον αυριανό αγώνα στο ΓΣΠ. Το κύπελλο είναι αυτοσκοπός, οι χαμένοι βαθμοί στο Παφιακό δεν έρχονται πίσω, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει για την εξιλέωση μέσω κυπέλλου. Στο «τριφύλλι» θέλουν να βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης στον αυριανό πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου και αν είναι δυνατό να ξεκαθαρίσουν και την υπόθεση πρόκριση. Απέναντι σε μία Πάφο που πέτυχε τον άθλο της περασμένης αγωνιστικής σίγουρα δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Σίγουρα μία εμφάνιση σαν την προχθεσινή δεν θα είναι αποδεκτή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που καλείται όχι μόνο να ξεμπερδέψει νωρίς αλλά και να κάνει επιστροφή σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Εκεί που γράφαμε ότι άρχισαν σιγά-σιγά να διορθώνονται κάποια πράγματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ήρθε η ήττα από την Πάφο και πτου ξανά απ’ την αρχή… Ο Βαζέχα προ ημερών σε συνέντευξη του στην Πορτογαλία, δήλωσε ότι η ομάδα κυνηγά κάποιον τίτλο μέσα από το θεσμό του κυπέλλου, ενώ ο Ασίς σε πρόσφατη δήλωση του στη Record, τόνισε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του με κάποιον τίτλο. Αρχηγός και Βαζέχα έδωσαν την πάσα, τώρα θα πρέπει να τους ακολουθήσουν, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στον αυριανό αγώνα με την Πάφο.