Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: «Ευχάριστο που επέστρεψε ο Χριστοφή»

Μιλόγεβιτς: «Ευχάριστο που επέστρεψε ο Χριστοφή»

kyp3-omonoia-pafos-1 (155 (8)


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ξέρει πως μετά την ήττα της Κυριακής στην Πάφο, δεν μπορείς να λες πως τέλειωσαν όλα στο Κύπελλο. Ο επαναληπτικός θέλει σοβαρότητα. Ο κόουτς μίλησε και για την ΑΕΚ ενώ ενημέρωσε πως η επάνοδος του Τζίμη θα γίνει σταδιακά.

“Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Δεν θα συμφωνήσω πως τέλειωσαν όλα, έχουμε ένα καλό σκορ και μεγάλο αλλά υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι και θέλει προσοχή. Στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε στην Πάφο, άρα δεν μπορούμε να μην πάμε σοβαροί. Είναι ευχάριστο το γεγονός που επέστρεψε ο Χριστοφή και πέτυχε και γκολ, είναι καλό και για τη ψυχολογία του. Ξέρουμε όλοι πόσο χρήσιμος είναι, όπως όλοι. Σταδιακά θα παίρνει συμμετοχές, αυτό να το ξέρει ο κόσμος. Πάνω από όλα είναι η υγεία του. Καλή συνέχεια στην Πάφο”.

“Για την ΑΕΚ, δεν έχουμε και πολύ χρόνο για ξεκούραση, όπως και αυτοί. Είναι ντέρμπι, είτε είναι ΓΣΠ είτε εκτός, η ατμόσφαιρα θα είναι καλή, θα ετοιμαστούμε κατάλληλα”.

“Για τον Σέρινταν, ίσως να είναι η κούραση ή μικροτράβηγμα, θα ξέρουμε αύριο από το ιατρικό τιμ”.

Μακρίδης: “Τα συγχαρητήρια μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την πρόκριση ουσιαστικά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, είχαμε απουσίες λόγω μυικών προβλημάτων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το 20′ τα ανέτρεψε. Στην αποβολή του Αλαμπί τέλειωσαν όλα. Η προσοχή μας ήταν εξ αρχής στο πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ”.