Home TOP NEWS Ο λόγος που πρέπει να διατηρήσει τη σοβαρότητα της

Ο λόγος που πρέπει να διατηρήσει τη σοβαρότητα της

kyp3-omonoia-pafos-1 (125)


Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το 4-0 επί της Πάφου, που έχει μετατρέψει τον επαναληπτικό σε διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι. Σε δύο εβδομάδες η ομάδα μας θα ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε χθες και θα πάρει το εισιτήριο για τους “4”, όμως αυτό δεν πρέπει να την… κοιμίσει. Εκεί θα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλο αντίπαλο και αναμένεται να έχει να δώσει δύο ντέρμπι για να πάρει την πρόκριση. Όπως και να το κάνουμε η ΠΑΕΕΚ, ο Εθνικός Άχνας και η Πάφος που βρέθηκαν έως τώρα στο δρόμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αποτελούσαν μεγάλο φόβητρο, άσχετο εάν στο Πρωτάθλημα οι δύο τελευταίες μας είχαν κερδίσει.

Η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο θεσμό για να συνεχιστεί πρέπει να περιλαμβάνει ανέβασμα στην απόδοση γιατί τα δύσκολα μας περιμένουν. Θυμίζουμε πως πέρσι, αλλά και πριν δύο χρόνια, στο Κύπελλο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε αντιμετωπίσει εύκολους φαινομενικά αντιπάλους μέχρι να φτάσει στα ημιτελικά και προημιτελικά αντίστοιχα, όταν και την… πάτησε. Για αυτό πρέπει να διατηρήσει τη σοβαρότητα της!

Την περίοδο 2013-14 η ομάδα μας είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά αφήνοντας εκτός το Ν&Σ Ερήμης και τον Άρη. Στους “8” όμως κόντρα στον Απόλλωνα, εκεί όπου έπρεπε να δώσει το κάτι παραπάνω, απογοήτευσε (στον επαναληπτικό κατά κύριο λόγο) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Την περσινή χρονιά μετά από τέσσερις νίκες επί των ομάδων της Αγίας Νάπας και της Καρμιώτισσας, με συνολικό σκορ 16-0, πήρε δύο προκρίσεις. Στα ημιτελικά όμως η ομάδα μας… κοιμήθηκε και γνώρισε τον αποκλεισμό από το Αποέλ, που κέρδισε 3-0 στον πρώτο αγώνα κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση.