Home TOP NEWS Χρήσιμα συμπεράσματα μετά από νίκες

Χρήσιμα συμπεράσματα μετά από νίκες

ag22-omonoia-aek (123)


Αρκετοί στέκονται στο αποτέλεσμα μετά από μεγάλες νίκες όπως την χθεσινή όμως καλό είναι να κοιτάμε σε λεπτομέρεια την απόδοση των δύο ομάδων και να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο για τις δυνατότητες μας όσο και τα σημεία που μπορούμε να βελτιωθούμε. Βλέποντας το χθεσινό παιχνίδι, έχουμε να πούμε κυρίως καλά λόγια για την ομάδα της ΑΕΚ.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σαν μεγάλη ομάδα μέσα στο ΓΣΠ και είχαν τις δικές τους ευκαιρίες να πάρουν αποτέλεσμα, ακόμη και να φύγουν με το διπλό από την Λευκωσία. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είναι αυτό που τονίζουμε συχνά εδώ στο omonoianews πως οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά στα μεγάλα ντέρμπι. Η ΑΕΚ έβγαλε πολλές αρετές στο παιχνίδι της, κυρίως στο διάστημα 30-55, αναπτυσσόταν με οργανωμένο παιχνίδι από πίσω, έβγαζε αρκετούς παίκτες ψηλά, ενώ όταν έχανε την μπάλα η αμυντική της τετράδα κινείτο σαν ένα και οργανωνόταν άμεσα.

Δεν είναι τυχαίο που αναφερόμαστε συχνά πυκνά στο μοντέλο που δουλεύει η ομάδα της Λάρνακας εδώ και μερικά χρόνια, και έχει φτάσει σε επίπεδα που μπορεί να διεκδικεί πρωτάθλημα. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και αν καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους κατάλοιπα μεσαίας ομάδας θα πάνε ακόμα πιο ψηλά.

Τα πιο πάνω δεν μειώνουν την νίκη της ομάδας μας, αντιθέτως την ενισχύουν, γιατί παρά τις όποιες απουσίες χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε πάθος στο γήπεδο, έπαιξε ψυχωμένα και κέρδισε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Κερδίζοντας μια τόσο τακτικά οργανωμένη και ποιοτική ομάδα, γίνεται ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να το επαναλάβει και στον ερχόμενο αγώνα με το Αποελ.