Home TOP NEWS Μάχη στον άξονα

Μάχη στον άξονα

ag22-omonoia-aek (94)


Ο Ασσίς επιστρέφει και λογικά παίρνει θέση στην εντεκάδα σε ρόλο επιτελικού. Με όσα έδειξε ο Φλορέσκου στα πρώτα του παιχνίδια, αλλά και με δεδομένο πως ο Μιλόγεβιτς τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά, ο Ρουμάνος θα είναι ο δεύτερος της τριάδας του άξονα. Για την τρίτη θέση τώρα, θα γίνει πραγματική μάχη μεταξύ τριών παικτών. Και στο τέλος της ημέρας, όλα εξαρτώνται από την τακτική που θέλει να εφαρμόσει στο χορτάρι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι τρεις παίκτες που προαναφέραμε, είναι προφανώς οι Μπεμπέ, Φυλακτού και Οικονομίδης. Ο Βραζιλιάνος είχε πολύ καλή απόδοση κόντρα στην ΑΕΚ, με κεφαλιά του μάλιστα άνοιξε το σκορ. Επιστρέφει όμως ο Νούνο Ασσίς, έτσι ο Μπεμπέ αν θέλει να παίξει πρέπει να καπαρώσει θέση στα αμυντικά χαφ. Είναι δεδομένο πως δημιουργικά μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά, θα έχει όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ τα απαιτούμενα τρεξίματα αν ο Μπεμπέ με το Φλόρες αποτελέσουν το δίδυμο;

Πιο πιθανό φαντάζει να ξεκινήσει ένας εκ των Φυλακτού και Οικονομίδη, με το Γεράσιμο να έχει προβάδισμα. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι κινήσεις του Μιλόγεβιτς που ξεκίνησε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του τελευταίου μήνα το νεαρό Κύπριο. Ο Οικονομίδης βέβαια μπορεί να προσδώσει και το στοιχείο της δύναμης πέραν των τρεξιμάτων και στο τέλος αυτό μπορεί να μετρήσει. Η απάντηση στο ποιος θα ξεκινήσει, μάλλον θα πρέπει να περιμένει ως το Σάββατο.