Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Δεν πήγαμε καθόλου καλά – Συγγνώμη στον κόσμο”

Μιλόγεβιτς: “Δεν πήγαμε καθόλου καλά – Συγγνώμη στον κόσμο”

ag23-apoel-omonoia-b (16)


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του από το πρώτο λεπτό δεν ήταν καλή σήμερα και μετά την ήττα πρέπει να υπάρξει σοβαρή ανάλυση για το τι έφταιξε. Ο Σέρβος απολογήθηκε στον κόσμο.

Μιλόγεβιτς: – Καλησπέρα σε όλους. Για το παιχνίδι, δεν πήγαμε καθόλου καλά. Από το πρώτο λεπτό δεν είμαστε καλοί. Το Αποέλ έβαλε δύο γκολ και όταν πας στο ημίχρονο με 2-0 πίσω είναι πολύ δύσκολο. Μιλήσαμε, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε, είμαστε ελαφρώς καλύτεροι αλλά τελικά όπως τελείωσε το παιχνίδι το Αποέλ κέρδισε. Εμείς πρέπει σίγουρα να αναλύσουμε το παιχνίδι, να δούμε κάποιες φάσεις και από κει και πέρα να δούμε το επόμενο παιχνίδι γιατί έχει δρόμο ακόμα. Δεν είναι καλό αποτέλεσμα για τους φιλάθλους μας, αναλαμβάνω την ευθύνη και ζητώ συγγνώμη στους φίλους μας. Όπως και τις προηγούμενες φορές, λέω όμως πως πρέπει να πιστεύεις, να δουλεύεις. Αυτό μας έχει απομείνει και αυτό θα κάνουμε.

Κετσπάγια: – Συμφωνώ πως μπήκαμε δυνατά βάλαμε δύο γκολ και κάναμε ένα μεγάλο βήμα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο για μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγχε περισσότερο τη μπάλα, είχαν και οι 2 ομάδες ευκαιρίες αλλά δικαιούμασταν τη νίκη. Έγινε ένα δυνατό ντέρμπι που αφήνει το κόσμο ευχαριστημένο. Δεν παίκτηκε το πιο ποιοτικό ματς, αλλά υπερτερεί η δύναμη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έδειξαν πως ήθελαν τη νίκη. Δεν είχαμε κερδίσει ντέρμπι και είχαμε πίεση, αλλά τη διαχειριστήκαμε σωστά. Ευχαριστώ το κόσμο.