Home TOP NEWS Κούρασαν και… κουράστηκαν

Κούρασαν και… κουράστηκαν

ag23-apoel-omonoia-c (6)


Σε ένα ακόμη ντέρμπι (αυτό με την ΑΕΚ αποτελεί εξαίρεση) οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και έχασαν από το Αποέλ χωρίς καν να κάνουν  κάποια προσπάθεια. Αυτό είναι που απογοητεύει περισσότερο, η εικόνα της ομάδας, σε συνδυασμό φυσικά με την ήττα που ήρθε ουσιαστικά… αμαχητί για το “τριφύλλι”.

Της Στέλλας Σωκράτους, sport-fm.com.cy

Όλο αυτό το σκηνικό, ειδικά στα ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο, έχουν κουράσει πάρα πολύ τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που έδειξε μεγάλη υπομονή τα τελευταία χρόνια, αλλά φαίνεται σιγά-σιγά να εξαντλείται.

Η στενοχώρια και η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη και πλέον έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την ομάδα. Αρκετοί είναι αυτοί μάλιστα που έχουν απομακρυνθεί. Δεν πιστεύουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να διακριθεί ή να πετύχει κάτι καλό στη φετινή περίοδο… Γενικότερα έχουν κουραστεί να βλέπουν τα ίδια και τα ίδια τα τελευταία χρόνια, με την ομάδα να μην μπορεί να προοδεύσει.

Προφανώς και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, ειδικά οι πιο “παλιοί” θα αισθάνονται… κουρασμένοι ψυχολογικά, βλέποντας ότι δεν μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικοί, να διακριθούν, να διεκδικήσουν  ένα τρόπαιο. Με το να κάνεις ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω, δεν πετυχαίνεις τίποτα, απλώς μένεις στάσιμος…

Θα χρειαστεί να γίνει πολλή δουλειά αυτή την βδομάδα στις προπονήσεις σε όλους τους τομείς για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί με θετικό τρόπο στις υποχρεώσεις της. Την Τετάρτη είναι ο επαναληπτικός με την Πάφο και το Σάββατο η συνέχεια στο πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να βρει τις λύσεις και στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Σκέμπρι, Χριστοφή, Ρούνιε και Καρλίτος βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο με πιο σοβαρό πρόβλημα αυτό του Μαλτέζου. Εκτός είναι και ο Μαργκάσα, ενώ στο ματς με τον Άρη λόγω καρτών δεν υπολογίζονται οι Χαφέζ και Μπεμπέ.