Home TOP NEWS «Οι ποδοσφαιριστές μας δεν δέχθηκαν απειλές»

«Οι ποδοσφαιριστές μας δεν δέχθηκαν απειλές»

Στο Super Sport FM μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου το μεσημέρι της Δευτέρας. Στις δηλώσεις του κυριάρχησε ο απόηχος από την άσχημη εμφάνιση και την ήττα στο αιώνιο ντέρμπι. Μια από τις ατάκες του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την εμφάνιση στο ντέρμπι ήταν: «από τις χειρότερες αν όχι η χειρότερη της ομάδας μας στο τελευταίο διάστημα».


Ακούστε στο ηχητικό πιο πάνω αναλυτικά τις δηλώσεις.

Για τις φήμες περί απειλών στους παίκτες: «Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, που βγήκε λανθασμένα προς τα έξω. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν δέχθηκαν προσωπικές απειλές. Κανένας παίκτης δεν κατήγγειλε κάτι τέτοιο. Παρατηρήθηκαν απλώς έντονες τοποθετήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό ήταν».

Για τους τραυματίες: «Αργότερα σήμερα θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Σκέμπρι φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, που εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα. Παρόμοιο με αυτό που είχε ο Ρούνιε πριν λίγο καιρό και έμεινε εκτός για ένα μήνα περίπου. Ο Χριστοφή ένιωσε ενόχληση, ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να αξιολογήσει κατά πόσο έχει να κάνει με τον τραυματισμό που είχε ή είναι κάτι καινούργιο. Οι εξετάσεις σήμερα θα δείξουν πιο είναι ακριβώς το πρόβλημα. Καρλίτος και Ρούνιε δεν αντιμετωπίζουν τίποτα σοβαρό, όμως δεν θα είναι διαθέσιμοι με την Πάφο μάλλον».