Home SPORTS NEWS Ιδού ο κουκουλοφόρος της Πάρμα!

Ιδού ο κουκουλοφόρος της Πάρμα!

parma1


Ο Ιβές Μπαράγ έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο τελευταίο ματς της Πάρμα καθώς πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε φορώντας κουκούλα στα χρώματα των “παρμέντσι”.

Η Πρμα ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι την προσπάθεια να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της (μετά τη χρεοκοπία, τη διάλυσή της και τον υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία) και τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά καθώς είναι πρώτη στον όμιλο της Serie D που συμμετέχει και βαδίζει ακάθεκτη για την άνοδο στην τρίτη κατηγορία.

Στο τελευταίο της μάλιστα παιχνίδι μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με την Ριμπέλε, ωστόσο οι “παρμέντσι” συζητήθηκαν μέσω των social media χάρη στον Ιμπές Μπαράγ και στην αποβολή του.

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός της ομάδας της Αιμιλίας σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο παιχνίδι και το πανηγύρισε με εξτρίμ τρόπο, βγάζοντας από το σορτσάκι του μία κιτρινομπλέ κουκούλα (στα χρώματα της Πάρμα) και  καλύπτοντας όλο το κεφάλι του, κίνηση όμως που προκάλεσε την αποβολή του καθώς αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς.

Πηγή: Sport24.gr