Home TOP NEWS Πλάνο και προγραμματισμός από σήμερα

Πλάνο και προγραμματισμός από σήμερα

omada-kosmos


Τα ίδια λέγαμε πέρσι, τα ίδια λέγαμε και πριν δύο χρόνια, τα ίδια φωνάζουμε και τώρα. Κάποτε πρέπει να μπει στην πάντα το παρόν και να κοιτάξουμε το μέλλον φροντίζοντας να μην είναι το ίδιο με το πρόσφατο παρελθόν και παρόν της ομάδας.

Βαρεθήκαμε να μιλάμε για νέες σελίδες, για πριν & μετά προπονητών εποχές και να επαναλαμβανόμαστε μέσα σε ένα φαύλο κύκλο που έχει την ίδια κατάληξη. Το γράφαμε και πριν τον ερχομό Μιλόγεβιτς πως κανένας προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει ως δια μαγείας την πορεία που χαράσσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, όλα αυτά γίνονται με προγραμματισμό που ξεκινά μήνες πριν την κάθε σεζόν.

Αυτό θέλουμε να γίνει αυτή τη στιγμή. Να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου από σήμερα. Χωρίς να υπολογίζουμε έξοδο στην Ευρώπη, χωρίς να υπολογίζουμε έσοδα από συγκυρίες. Να μπουν οι βάσεις ξεκινώντας από το μοντέλο διοίκησης. Όσο το δυνατόν νωρίτερα δουλευτούν κάποιες υποψηφιότητες, κάποιοι συνδυασμοί, να παρουσιαστούν, να μπουν βαθιά σε αναλύσεις του τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή το Σωματείο, να γίνει ΑΝΟΙΚΤΟ κάλεσμα στο κόσμο για μέλη, και να γίνουν νωρίτερα εκλογές.

Με καθαρό μητρώο η ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεκινήσει τον προγραμματισμό των επόμενων ετών πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Με Τεχνικό Διευθυντή, με επαγγελματίες σε σημαντικά πόστα του τμήματος, με καλυτέρευση των σχέσεων του κόσμου με της διοίκησης ψηλά στις προτεραιότητες και πολλά άλλα. Από το μάρκετινγκ, μέχρι και τις τιμές των εισιτηρίων, το χρώμα της φανέλας, ακόμη και την επικοινωνιακή τακτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να εκμεταλλευτούμε το brand name μας, να φέρουμε πίσω τον κόσμο και να κτίσουμε ξανά από το μηδέν.